Kom med i et iværksætternetværk!

Livet som iværksætter er uden tvivl spændende, men det er også meget ensomt, fordi du tit og ofte sidder alene med dine idéer og tanker uden at have mennesker omkring dig at dele dem med. Måske har du fået en ny idé? Måske savner du sparring? Måske har du ikke en speciel ekspertise og du mangler derfor den rette vejledning på området? Eller måske har du bare brug for at dele tanker om at være iværksætter sammen med andre, der befinder sig i samme båd? Grundene til at blive medlem af et iværksætternetværk kan være mange.

Det er ikke en svaghed at bede om hjælp. Ofte er det det, som skal til, hvis du vil i mål – med stor succes og, hvem vil ikke det? Som medlem af et iværksætternetværk kan du få vejledning og rådgivning til netop det, som du alene står og grubler over. Tit er også en stor hjælp og meget givende at dele sine tanker og følelser med andre i samme situation. Du er sikkert ikke den eneste med lige netop dit problem eller din tanke. I et netværk som iværksætter kan i hjælpe hinanden på kryds og tværs og, hvem ved? Måske opstår dine nye idé lige her.

Find dit iværksætternetværk i et erhvervsråd!

Et iværksætternetværk kan du finde mange steder. Et af de mere professionelle steder er i et erhvervsråd. Som medlem af et erhvervsråd får du adgang gratis vejledning og sparring omkring din virksomheds vækst. Du får et bredt netværk af rådgivere og partnere, som kan hjælpe med dine problemer, dine tanker eller noget helt tredje, som du sidder med i forbindelse med din virksomhed. Dermed får du igennem dit erhvervsråd et iværksætternetværk, som rækker bredt og vidt – både med nybegyndere og med mere erfarende mennesker. Denne gode blanding vil sikre dig, at du kan få svar på alle dine spørgsmål og mere til!

Endvidere har du mulighed for at deltage en bred vifte af netværks -og temamøder, hvis formål er at give dig inspiration og viden. Disse møder er også med til at udvide dit netværk. Som medlem af dit lokale erhvervsråd har du også mulighed for at vide, hvad der foregår i din kommune og påvirke dennes erhvervsudvikling. Dertil kommer tilfredsstillelsen i at vide, at du og din virksomhed er med til at bidrage til din kommune fortsat er en erhvervsvenlig en af sin slags.

 

 

Indlæg oprettet 6

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen