Køb en miljørigtig pilleovn

Det er vigtigt at passe godt på miljøet. I disse tider er miljøet et stort samtaleemne i samfundet. Selvom der bliver snakket meget om at passe på miljøet, rejser mange danskere stadig med fly til mere eksotiske lande. Flyet er en af de største syndere, når det kommer til CO2 udledning fra transportmidler. Du skal køre op til 4 gange længere i tog for at forbrænde den samme mængde CO2. Det er ikke kun udenfor hjemmet, men også i hjemmet kan du være klimabevidst og investere i en pilleovn, der er CO2 neutral. 

Vær god ved miljøet

Der er mange gode grunde til at investere i en pilleovn. Du sparer for det første en hel del penge, fordi træpillerne er billigere end propangas og elektricitet. Så er der ekstra penge til sjov og spas med hele familien. Det kan være, at I længe har drømt om en anderledes familiedag og nu pludselig får råd til det. Det er desuden også nemt at have med en pilleovn at gøre. Træpillerne fylder du på ovnen om morgenen, og så holder de i en lang periode, før der igen skal fyldes træpiller på.

Desuden er det også miljøvenligt at fyre med træpiller. Træovnen bruger nemlig CO2 neutralt brændstof. Det vil altså sige, at træovnen ikke udleder mere CO2, end hvis træpillerne var blevet nedbrudt naturligt. Træpillerne er lavet af afbarket træ, der er blevet forarbejdet, så det kan bruges til pilleovnene. Du kan altså med god samvittighed fyre op i din pilleovn, så du og familien kan holde varmen. 

Vælg den helt rigtige pilleovn

Der findes forskellige slags pilleovne, så det handler om at finde den ovn, der passer til dine behov. Alt afhængig af hvilken form for varmeapparater du har i hjemmet, kan du finde den pilleovn, der passer bedst ind. Måske mangler du en ovn, der kan varme et enkelt rum op. Det kan også være, at du mangler en ovn til at varme hele huset op.

Der findes pilleovne, der fordeler varmen ud i rummet, så hele rummet holdes dejligt varmt. Der findes dog også pilleovne, der har mulighed for at varme vand op. På den måde kan du få pilleovnen tilkoblet til radiatorerne, så varmen kommer ud i flere rum. Der findes også pilleovne, der både kan varme ud i hele rummet, men som også kan varme bagud. På den måde kan pilleovnen altså hurtig og effektiv varme hele huset op. 

Indlæg oprettet 6

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen