patchwork

Det bugner med patchwork tilbud på internettet

Patchwork er en gammel metode som kvinder især brugte til at få stoflapper til at strække sig til et stort stykke stof. Man brugte det ofte til tæpper og puder.

Hvis man gerne vil bruge lidt penge på sin patchwork hobby, så skal man overveje at gøre det lige nu. Lige i tiden er der stort udsalg af forskelligt tilbehør til patchwork, der er både tilbehør til ens eget arbejde, men man har også mulighed for at finde gode tilbud på patchwork som er færdiglavet. Lige meget om man er en garvet patchworker, eller om man aldrig har prøvet det før, så er nu et godt tidspunkt at komme i gang på. Det er et super hyggeligt håndværk, som ikke kræver meget øvelse før man bliver rigtig god til det. Jo bedre man bliver, jo flere muligheder åbner sig op, og man kan til sidst blive en super god patchworker.

Hvad er patchwork?

Patchwork er et stykke håndarbejde hvor man syer forskellige stykker stof sammen til forskellige mønstre. Selvom navnet lyder lidt moderne og lidt smart, så er det faktisk noget der er blevet brugt i rigtig mange år, og de fleste har sikkert et minde af, at deres bedstemor lavede både sengetæpper og puder i dette. Det er noget man startede med, fordi det var en billig måde at få et nyt tæppe eller nye puder på. Man brugte simpelthen stofrester, og gammelt tøj, klippede det i stykker og syede det sammen i forskellige mønstre. Det var altså noget man gjorde for at spare lidt penge, og man brugte stof der alligevel skulle kasseres.

I dag kan man også sagtens bruge stof der alligevel skal kasseres, men i dag betragtes det mere som en hobby og et håndværk, og derfor er der også mange der bruger penge på sytilbehør specifikt til patchwork, samt stof og forskellige mønstre.

Find patchwork opskrifter til inspiration

Det kan godt lyde lidt kedeligt at skulle sy lapper af tøj sammen til et stort stykke, men det er det ikke. Der findes en hel del opskrifter man kan bruge, til at lave alle mulige forskellige mønstre med, og dette er med til at gøre arbejdet anderledes og udfordrende i forskellige sværhedsgrader. Det er en hobby som de fleste kan sidde og slappe lidt af med, og så kan man starte som fuldstændig nybegynder men også som en meget øvet syriske. Det eneste det kræver er et mønster eller en opskrift og en symaskine, og så er det ellers bare at komme i gang.

Indlæg oprettet 6

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen