bryggers

Brug dit bryggers til en hel del

Rigtig mange huse har et bryggers og mulighederne med det er mange. Det er et rum, som tit overses i hjemmets udnyttelse, men stopper man op, kigger sig omkring og ser på de elementer og den plads der er, så kan det pludselig blive ganske brugbart. Dermed åbner der sig en hel ny del af hjemmet, der har både fordele og ulemper, hvor først nævnte selvfølgelig skal udnyttes og sidst nævnte gennemtænkes. Der er flere forskellige fremgangsmetoder, og næsten lige hvilken en du bruger, vil det give dig noget helt nyt i hverdagen.

Skab dialog i dit bryggers

Man kunne for år tilbage høre om en joke hvor man foreslog at lave et samtalebryggers, som en pendant til et samtalekøkken. Selvom det er sjovt, og noget man vil grine af, så er idéen slet ikke tosset. Et bryggers rummer nemlig på nogle muligheder og elementer, der ret enkelt kan flytte hverdagslivet derud. Et bryggers er typisk udstyret med en vask, typisk en vaskemaskine og i mange tilfælde også en tørretumbler. Der er ligeledes også normalt lidt køligere end i resten af huset, og det er muligt at finde vandinstallationer. Ikke desto mindre kan det bruges til andet end praktiske formål. Indretter man det rigtigt, kan der sagtens laves et skrivebord ud af toppen af en vaskemaskine og tænker man det ind, kunne det sagtens være der man stod og rensede grøntsager. Dermed kan hele familien samles, hvis en forælder er i gang med maden og børnene laver lektier. Derudover kan bryggers også sagtens være uden vinduer. Henover en varm sommer kan det være et dejligt sted at komme hen, hvor der er lidt køligere end resten af huset, og man dermed kan få et afbræk. Kun fantasien sætter i princippet grænser, og den har mange heldigvis rigeligt af. Så slå jer endelig løs.

Udnyt pladsen i dit bryggers

Et bryggers er et fantastisk sted. Du har sjældent gæster med derude, der er typisk masser af plads i hovedhøjde og det fungerer som et praktisk lokale, hvor du kan ordne en hel del ting. Derfor skal man tænke indretningen af sit hus godt igennem, når man vælger hvad ens bryggers skal bruges til. Mange har måske deres jakker hængende i entreen, men i en familie på 4, hvor alle har en 2-3 jakker, og nogle måske flere, så kan det hurtigt blive trangt. Her er bryggers et godt sted at deponere jakker, som du ikke så tit. Er det sommer kan vinterjakken sagtens komme ud i ens bryggers, og så tages frem igen når varmen ruller ind over det danske land. Det er nogle af mulighederne, men har du ikke et udendørs skur, kunne værktøj af forskellig art også sagtens lægges der ud, hvor det kan fylde i fred, uden nogen skal kigge på det. Ens bryggers kan altså let fungere som et skatkammer for alle de gode ting, som man ikke bruger så tit, men i den grad har brug for i hverdagen.

Indlæg oprettet 6

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen